Menu
7
mrt

Themabijeenkomst WPL3

7 maart 2024 (van 15:30 uur tot 17:00 uur )
Locatie: Technovium, lokaal 110
Trainer: Gijs van Wanrooij

Het begeleiden van studenten is naast het verzorgen van onderwijs een belangrijk onderdeel van je werk in het MBO. Tijdens deze ontmoeting staan we stil bij de verschillende rollen die te maken hebben met dit thema, waaronder de studieloopbaangeleider. Hoe geef je dit vorm? Wat is een goede studieloopbaanbegeleider (SLB)? We starten telkens met een korte inhoudelijke workshop/kennisinjectie en daarna gaan we aan de slag met de inhoud, waar er ruimte is om voor het delen van good (and bad) practices. Wat werkt wel en wat niet? 

Mocht je vooraf al vragen hebben of onderwerpen waar je graag meer over wilt weten, stuur dit dan uiterlijk 1 maart naar g.vanwanrooij@roc-nijmegen.nl