Menu
14
febr

Introductiebijeenkomst nieuwe medewerkers

14 februari 2023 (van 15:00 tot 17:00)
Locatie: ROC Nijmegen, Campusbaan 6, ruimte D1.20
Trainer: Ria Montanus / Jacqueline Otten

Deze introductiebijeenkomst is voor nieuwe medewerkers gestart vanaf september 2022 en die niet hebben deelgenomen aan de introductiebijeenkomst op 26 augustus 2022.
Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met ROC Nijmegen. We gaan van start met een presentatie door onze voorziiter CvB Peter van Mulkom over onze missie en ambitie voor de komende jaren. Vervolgens laat onze coördinator Inductie & Onboarding zien wat je de komende tijd kunt verwachten als starter in onze organisatie. Ook de beroepspraktijk waar we voor opleiden komt aan bod tijdens de rondleiding achter de schermen van onze leerbedrijven op de Campusbaan. We starten op de locatie Campusbaan in ruimte D1.20 om 15.00 uur. Vanaf 16.00 uur sluiten ook de nieuwe medewerkers aan die al op 26 augustus 2022 de introductiebijeenkomst hebben bijgewoond.

16.00 – 17.00 uur (voor alle starters van dit schooljaar):
Tijdens het tweede deel van deze bijeenkomst is aandacht voor diverse HR thema’s zoals
* de gesprekscyclus - het goede gesprek
* professionalisering - hoe is dit georganiseerd en waar moet ik zijn?
* beleid inzake tijdelijke aanstellingen