Menu
17
jan

Ontmoetingsbijeenkomst Studentbegeleiding Economie

17 januari 2023 (van 16:00 tot 17:30)
Locatie: volgt
Trainer: Gijs van Wanrooij, Anja van Berkel en Jet Verbruggen

Vier keer per jaar is er een Ontmoetingsbijeenkomst voor 1e en 2e jaars inductie rondom het thema Studentbegeleiding, een belangrijk speerpunt van onze strategische visie. We starten telkens met een korte inhoudelijke workshop/kennisinjectie van een kwartier en daarna is er uitgebreid tijd om met elkaar aan de slag te gaan. Het delen van good (and bad) practices. Wat werkt wel en wat niet? We organiseren dit per directie zodat jullie ook elkaar beter kunnen leren kennen. Schrijf je dus in bij de directie waar je werkzaam bent. Mocht de andere bijeenkomst beter passen in je agenda, voel je dan vrij om te switchen. 

  • Aanmelden graag via AFAS Professionaliseringsportaal