Menu
8
sep

Training Basisdidactiek en -pedagogiek voor zij-instromers

8 september 2022 (van 16:00 tot 18.30)
Locatie: Campusbaan, lokaal C2.20
Trainer: Anja van Berkel

De training bestaat uit drie fysieke bijeenkomsten op 8, 15 en 22 september. Er worden verschillende aspecten van het docentschap behandeld, zoals communicatie met je studenten, feedback geven en omgaan met weerstand. Ook de zes rollen van de leraar komen aan bod.

Deze training geeft je enkele handvatten zodat het begeleiden van een groep makkelijker en leuker wordt en je kennismaakt met diverse werkvormen. Denk hierbij aan het opzetten van een les, klassenmanagement en het pedagogisch klimaat. 

De training is bedoeld voor zij-instromers die nog geen bevoegdheid hebben behaald. 

Aanmelden kan via AFAS Professionaliseringsactiviteitn of een mailtje naar professionaliseren@roc-nijmegen.nl als je nog geen roc-account hebt.