Menu
27
aug

Introductiebijeenkomst Experience

27 augustus 2021 (van 10:00 tot 12:00)
Locatie: online

De ROC Experience is een online introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers waarin je op inspirerende wijze via een live-stream kennismaakt met ROC Nijmegen. Onder leiding van onze eigen host  (Anouskha van Bemmel) word je in twee uur tijd meegenomen in een totale ROC Experience.

We ontvangen verschillende gasten op de bank. Zo krijg je een mooi inkijkje in de diversiteit die ROC Nijmegen te bieden heeft. De gasten krijgen interessante vragen en aan de hand van hun antwoorden kom je alles te weten over hun ervaringen binnen ROC Nijmegen. Ook kun je zelf meedoen door vragen te stellen via het platform en contact te leggen in de chat. Onze razende reporter, Dirk Megens, neemt je in een flits mee langs alle ROC locaties. Beoordeel met eigen ogen hoe uniek elke locatie is met zijn specifieke setting en leerbedrijven.

Persoonlijke inloglink

Je hoeft je niet aan te melden voor de ROC Experience. Als nieuwe medewerker gaan we ervan uit dat jij erbij bent! Ben je toch verhinderd? Stuur dan een e-mail naar c.captijn@roc-nijmegen.nl. Je ontvangt enkele dagen voor de introductiedag een persoonlijke inloglink waarmee je vanaf jouw laptop, tablet of telefoon toegang krijgt tot de live-stream. Alvast een hele fijne zomer en wij zien je graag tijdens de ROC Experience!