Menu
19
apr

Workshop TOA

19 april 2021 (van 15.30 tot 17.00)
Locatie: online
Trainer: Ron van Bergen

19 april 2021 Bijeenkomst TOA, bureau ICE

• Wat zijn de functionaliteiten in toetsplatform TOA?
• Hoe weet ik welke examens wij als team in TOA mogen gebruiken?

Op 19 april organiseren we samen met Bureau ICE een basivaardighedenworkshop TOA. TOA is  een platform met een breed aanbod toetsen voor meerdere vakken, van intake tot examen. Tijdens deze sessie krijg je onder andere een uitleg over het aanbod in het systeem, beoordelingsmechanismes die je kunt gebruiken (oa het nieuwe Rubricsmodel), en lichten we tevens de interne afspraken omtrent gebruik van TOA toe in onze organisatie. Verder is er uiteraard ruimte voor vragen vanuit de collega’s.

Deze training is vooral interessant voor collega’s Nederlands, Duits en Engels, maar eventueel ook voor onze collega’s burgerschap. Deze workshop richt zich op collega’s die gaan werken met dit platform, of collega’s die wat beter wegwijs willen geraken met dit platform.

Locatie

Online

Datum en tijd

Start: 19 apr. 2021 15:30:00

Eind: 19 apr. 2021 17:00:00

Categorie

Cursus/Workshop

Omschrijving

Basisvaardigheden binnen toets- en examenplatform TOA.

Voor wie is deze workshop?

Collega’s Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Burgerschap

Interessant?

Meld je aan door een mail te sturen naar r.vanbergen@roc-nijmegen.nl