Menu
22
febr

Lesgeven met impact en lef

22 februari 2021 (van 16:00 tot 17:45)
Locatie: Online in Teams
Trainer: Trainingsbureau PEPPR

In het kader van het inductieprogramma nodigen wij je uit voor de online training Lesgeven met Impact, Lef en Zelfvertrouwen.

Lesgeven behelst wat meer dan alleen kennis overdragen. Dat jouw eigen performance daarbij een cruciale rol speelt, heb je waarschijnlijk al ontdekt. Zowel bij klassikale lessen (fysieke aanwezigheid) als online kraak of maak jij de les.

In de online training Lesgeven met Impact, Lef en Zelfvertrouwen zoemen we in op jouw manier van doen voor de (online)klas. Met een blik naar de (hopelijk nabije) toekomst kijken we ook naar je houding, stemgebruik en performance (dus je hele non-verbale communicatie) in een fysieke les.

Zie onderstaand de data van de drie groepen. Aanmelden kan via r.montanus@roc-nijmegen.nl

 

maandagen

22-feb

 
 

1-mrt

 
 

8-mrt

 
     

dinsdagen

23-feb

 
 

2-mrt

 
 

9-mrt

 
     

woensdagen

24-feb

 
 

3-mrt

 
 

10-mrt