Menu
4
febr

Inspiratiebijeenkomst Onderzoek 'Hoe?.....zo!

4 februari 2021 (van 15:30 tot 17:30)
Locatie: Allesbinder (Weurtseweg 150)
Trainer: Sjors Groeneveld / Ineke Moonen / Kim van Zeeland

HOE??…….ZO!!

ROC inspiratiebijeenkomst over onderzoek en design thinking

ONmbo & Ieder Talent Telt nemen je graag mee in een middag van onderzoeksavontuur. Ontwikkelingen rondom onderwijs volgen elkaar in een hoog tempo op. Van ons als docenten wordt dan ook meer en meer verwacht dat we in kunnen spelen op deze ontwikkelingen & kansen die zich aandienen. Het is van belang om elkaar te bevragen en elkaar op te blijven zoeken zodat we het vuur van “willen weten” blijven aanblazen. Onze onderzoekende vermogens zijn daarbij belangrijke tools om in te zetten. Zodat we innovaties die onze studenten vooruit helpen zien en ondersteunen.

De opzet van deze middag ziet er als volgt uit:

Inloop vanaf 15.15u, start om 15.30u

Opening door Practor Tech@doptie, Sjors Groeneveld.

Aan de slag met Design Thinking van Ineke Moonen (ROC Boxmeer) & Kim van Zeeland (ONmbo/ITT). In een design sessie gaan we met een vraag vanuit ROC Nijmegen aan de slag. Door ontmoeten/ontdekken/creëren en testen we met elkaar hoe we d.m.v. design thinking anders naar onze uitdagingen kunnen kijken.

Afsluiting met een toost op ‘het geniaalste idee van het ROC!’

Wanneer:           Donderdag 4 februari 2021
Waar:                  Allesbinder (Weurtseweg 150)  als innovatieve open ruimte op loopafstand van de     campusbaan.
Tijd:                       Inloop vanaf 15.15u aanvang 15.30u tot plenair gedeelte tot 17.00u/17.30u
Wie:                      WPL3/inductie 2e jaars/PDG en iedereen die nieuwsgierig en onderzoekend is.